Ihan kaaseeta...silmät punottaa, niitä kirvelee ja kutittaa ihan älyttömästi. Se alkoi tossa kaksi tuntia sitten...enkä kestä enää hetkeäkään... Kohta menen suihkuun ja sitten nukkumaan ja toivottavasti se siinä sitten helpottaa. Mutta kerrottakoon tänne vielä muutamia kuulumisia.

Sunnuntaina kävin aamulla taas auttamassa HESYllä. Voi että oli taas ihania kisulaisia. Olen kyllä nyt tullut siihen tulokseen, että haluaisin koiran. Sellaisen Suomenlapinkoiran. Mielellään sellaisen mustavalkoisen, ovat niin ihania. Voisinpa laittaa tähän kuvan yhdestä suloisimmasta lappiksesta. Tuo vasemmanpuoleinen on Kotikulman kasvattajan koira, jota meille on joskus tarjottu. Silloin asuin vielä kotona eikä voitu ottaa, kun isä oli allerginen. Tuo on todella ihana ja hyväluoneinen koira. Tuossa oikealla puolella on saman kasvattajan toinen koira, myöskin toodella ihanan näköinen, siitä koirasta ei ole henkilökohtaista kokemusta.

uuno.gifvaino.jpg

Sitten illalla Sanna tuli käymään. Ommeltiin useampi tunti verhoja hälle, mutta saatiin ne kuitenkin valmiiksi. Eiköhän niistä tullut hienot, kun paikalleen pääsivät. =) Oli kiva taas päästä omepelamaan, täytyy taas ruveta ompelemaan jotain. =)

Mitäs sitten, tänään sain lähetettyä IhanItse huivivaihdon huivini. Meni arvioitua pienemmillä postikuluilla, kun meni vain ihan tavallisena kirjeenä, ei maksina. =) Ja sitten käytiin Myyn ja avojen kanssa taas vaihteeksi Kansallismuseossa, kun pojat eivät sielä vielä olleet käyneet ja Myyn avo sinne halusi päästä tutustumaan. Nyt voisi sitten katella taas jotain uutta museota. Tai käydä muissa kulttuuri riennoissa. Haluaisin joskus käväistä baletissa tai teatterissa...koskahan sellaistakin saisi aikaiseksi...