Käytiin tänään ostamassa multaa ja puutarhavälineitä. Sen jälkeen mentiin kattomaan miltä meijän oma palsta näyttää. Aika paljon siinä varmasti on työtä. Näytti aika saviselta. Tarttee varmaan kysyä viikonlopuks sitä maanmuokkausvermettä lainaksi...Vaikka onhan tässä nyt pari viikkoa aikaa vielä ennenku mitään voi oikeen edes ruveta kylvämään.

Nyt selvisi myös se, mihin täällä kaupungeissa se ystävällisyys ja naapuriläheisyys on eksyny. Sitä oli ainakin runsaasti tuola palstalla. Kun oltiin käyty kattomassa, miltä meijän pläntti näyttää ja oltiin menossa autoon, niin siinä vieressä seisoskelleet ihmiset rupes kyselemään, että miltä palsta näytti. Ketoivat kovasti millasta palstoilla on ollu. Ovat kuulemma itte vieljelleet omaa palstaansa 22 vuotta. Heiltä saa kuulemma lainata kottikärryäkin. =) Vaikutti kyllä mukavalta yhteisöltä. Se meijän palsta vaan sattuu olemaan sielä ihan toisella laidalla. Ehkäpä me sieläkin pärjätään. =)

Tossa joku päivä kirjotin, että mulla oli yks purjo itäny. Ei se ollu purjo. Jo sen ensimmäisen kerran nähtyäni ajattelin, että näyttää kovasti rikkaruoholta. Nyt tänään sinne oli itäny niitä purjoja. Niitä oli tullu jo kuus. =) Täytyy nyt edes noita varten muokata sitä maata. En kyllä edes kuvittele viljeeväni koko aluetta. Ei meijän voimat ja rahat ritä koko palstan muokkaamiseen. Ehkäpä sitten, jos asutaan täällä vielä monta vuotta, niin voidaan ottaa loppukin pinta-ala käyttöön.