Nyt tulee hyyvin lyhyt postaus, tai ainakin on suunnitteilla sellanen. Tähän meinaan tulee varmaan vielä vähän tavallista enemmän kirjotusvirheitä, kun oon ihan älyttömän väsyny (silmät iihan ristissä), niskaa jumittaa ja olis pakko mennä käväsemään nopeesti suihkussa, että vois viimeistään kymmeneltä mennä nukkumaan. Ja sitten ei kuitenkaan enää sillai väsytä. Sammahdan kyllä kuitenki melkein saman tien, ku saan pään tyynyyn, kuten viimeyönäkin.

Juu, sitä mä oikeestaan rupesin kirjottamaan, että meijän Leevi on ruvennu rohkeeks. Istuttiin avon kanssa vierekkäin tässä sohvalla ja Leevi tuli mun syliin. Oli siinä aika kauan kihnutettavana ja selvästi mietteliäänä. Sitten hetken kuluttua se melkeen meni avon syliin. Takajalat oli mun puolella, mutta etuvartalo oli avon jaloilla. Se on nyt rohkaistunu ihan tosi paljon. Ei se oo tehny tollasta vielä koskaan aikasemmin. Nyt ollaan kaikki ylpeitä Leevistä. =)

Ja sitten tuo meijän Lassin nassin nassikka... Se muistutti taas siitä, että se raakastaa perunamuusia. Meillä oli sitä taas tänään ruokana ja heti tilaisuuden tullen Lassi meni keittiöntasolle kaivelemaan kattilaa ja mussuttamaan muusia. Eipä tuosta oo näyttäny pojalle olevan haittaa ja kovasti näyttää nauttivan. Eipä se sitä paljon edes syö. Muutaman teelusikallisen, mutta mussuttaa kuitenkin. Hassu poika. =)