Niin, osallistuin tuossa alkukesästä laukkuvaihtoon. Tainuli oli toivonut laukkua joka sopii punaisen ja farkun kanssa, joten niiden kanssa nyt pitäisi ainakin sopia punaisen ja farkun. =) Päätin siis tehdä laukun näistä. Laukkuun myös toivottiin tarpeeksi tilaa monille mukana kuljetettaville tavaroille. Päätin myös, että laukku pitää saada suljettua, mikä oli myös oma toiveeni, koska mikään ei ole inhottavampaa, kuin tavaroiden putoamisen/varastetuksi tulemisen pelkääminen. Laukkuun myös piti saada vuori, että laukku pitää ryhtinsä pidempään. Budjettina oli 10 €, joten ei muutakuin ostoksille.

En koskaan ryhtynyt etsimään kaavoja laukun tekemiseen vaan päätin seurata tulevia ideoita ja ajatuksia. Halusin laukun pintaan elävyyttä ja päätin tehdä toiselle puolelle chenille-tekniikalla pinnan. Siitä tulikin kiva, mutta käsi meni kramppiin kaksinkertaista farkkua leikatessa. =) Sitten vain kassia kasaamaan ja yrittämään saada laukun sisäpuolesta (ja ulkopuolesta) saumatonta. Kivasti sekin sitten onnistui. Muutaman sauman vetoketjun viereen jouduin sitten ompelemaan käsin, että sain jäljestä siistiä, mutta kaikin puolin olen tyytyväinen laukkuun. Sisällä on pieni tasku, johon saa vaikka avaimet ja kännykän tai jotakin vastaavaa.

716009.jpg

Vastineeksi sain Sallalta kesäkassin, johon mahtuu mukaan vaikka kirja tai lompakko. Kassi on kyllä kivan värinen ja hauskan näköinen. Voisin sen ottaa työmatkoille mukaan vaikka kirjan kantokassiksi, kun nyt kirja on kulkenut paperikassissa. Tai sitten vaikka laukussa mukana ostoskassina, jos ostaa jotain pientä ja kirja sattuu mahtumaan käsveskaan.

716001.jpg