Tänään sain keramiikasta kotiini lisää valmiita töitä. Tälläkertaa ihan uudesta savesta, jota en ollut ennen edes nähnyt poltettuna. Se on todella kivan näköistä valmiina. Tätä olisi voinut tilata lisääkin, mutta ehkä sitten ensi syksynä, jos jatkan. =)
Savi on siis pilkkusavea, sellaista joka on valkoista, mutta poltettaessa siihen tulee pilkkuja. Tässä ensin siitä tekemäni valkosipulikulho. Tässä sitten jatkossa säilötään valkosipulit. Kuvioita on kolme kulhon kyljissä ja tässä kuvassa näkyy yksi. (Ja kuva noin muutenkin on otettu vähän huonossa kulmassa ja niin edelleen, ei nyt ole hermoja kuvailuun, siitä viestin lopussa.)

448628.jpg

Lisäksi samasta savesta tein munia pääsiäiseksi. Nehän ovat kuin isoja viiriäisen munia. =)

448642.jpg


Niin, sitten siihen miksi olen tänään kovin väsynyt ja turhautunut. Meillä on naapureita, kenelläpä kerrostalossa ei olisi, mutta joku niistä on laittanut postilaatikkoon kirjeen, että meillä on meluttu eilen yöllä ja aikoo tehdä meistä valituksen. Tuon kirjeen, jota voisi melkein sanoa uhkailuksi, oli tietysti jättänyt nimettömänä. Pelkuri! Sitä mieltä olisin vaikka meillä olisi meluttu, muttakun meillä on oltu nukkumassa väitettyyn meluamisaikaan. No, avo kävi tänään kiertelemässä naapureita jakyselemässä kuka sen on jättänyt, kukaan ei ainakaan tunnustanut eikä sanonut, että olisi melua kuullut. Yhtä naapuria ei tavoitettu, sitä joka asuu hissin vieressä...en tiedä sitten onko niin pöljä, ettei tajua, että hissistä kuuluu kolinaa kun se liikkuu. Jostain asunnosta kyllä kuului viimeviikolla meteliä meillekin ja sen jälkeen käytävälle ilmestyi lappu meluamisesta. Silloin meinasin laittaa siihen toisen lapun, että voisi käydä ihan henk.koht. sanomassa... Nyt vein lapun takaisin käytävänseinään pienellä lisätekstillä varustettuna. Toivottavasti tajuaisi edes anteeksipyynnön vääntää (ei kyllä tajua, kun ei ole muutenkaan tajunnut ihmisiksi käyttäytyä). Oukhei, se siitä. Tuo on yksi niistä syistä, miksi en kovin paljon pidä ihmisistä...

Joo, sitten saatiin lasku lattiarempasta. Sielä on muunmuassa laskutettu uudesta eteisen kaapista, jota ei kyllä ole näkynyt...ja eteisen lattian hiomisesta, mitä ei myöskään ole tehty... Täytyypi soittaa vakuutusyhtiölle joka laskun maksaa...

Jep jep, nyt siirryn miettimään mitä seuraavaksi neuloisin. Eilen valmistui yksi huivi SNY:n lähettämistä langoista. Yritän saada sen huomenna pingottumaan. Illalla saatatte saada taas lisää kuvia. =)