Ehkä pitäisi lopettaa otsikoint, kun ei oikeita tule. Tuokin tuli siitä, kun nyt ovat vasemman käden selkämyksestä sormien välit kipeänä. Se taas johtuu siitä, että olen tehnyt koko päivän Hippystä taikajakkua. On se jo melko pitkällä. Kaksi kerää neulottuna (tasan) siispä kolme jäljellä. =) Kipeytyminen varmaan johtuu suurimmalta osalta siitä, että työtä tehdään 7 puikolla, kun tottumus on ollut jotain 3-4 viimeaikoina. Liian iso puikko käteen. Ja seuraavaksi kun siirryn takaisin pieniin, niin kipeytyy varmaan taas, kun on jo ehtinyt tottumaan isompiin. On se neulojan elämä rankkaa. =D

Huomenna lähdetään porukalla Myyn mökille. Eivät kisutkaan jää heitteille. Hoitajaksi on järjestetty avon kaveri ja sen avoska. =) Olen ehdottanut, että menomatkalla vierailtaisiin, vaikka ihan pikaisesti, Korian ABC:llä. Sielä on Novitan tehtaanmyymälä. Koskaan en ole tuola käynyt, kun viimeksi ohi ajettaessa en vielä tiennyt, että se sijaitsee näin kivasti meidän matkan varrella. Nyt olen paremmin informoitu. =) Siis, viimeksi kun tultiin omalta mökiltä. Ei ollakaan menty kuin kerran tuosta ohi. =) Huonosti oli kyllä mainonta hoidettu, koska tottakai mä olisin nähnyt, jos olis ollu iso kyltti Novitasta (eiköstä vain?).

Hmm...mitäs muuta...loma lähenee loppuaan. Enää on yksi viikko jäljellä. Niin, kävin sielä työkkärissä eilen. Ei kuulemma ole alkamassa vaatetusalan linjoja aikuispuolella. Juttelin sielä virkailijan kanssa tunnin ja se kyllä kehotti vaikka jättäytymään pois töistä ja menemään amikseen, jos se yhtään houkuttelee...tavallaanhan se houkuttelis. Ja sit tavallaan ei...luulen, että mun hermo ei kestäis niitä teinejä...ja sitten se rahatilanne... Kahden opiskelijan tuloilla eläis just ja just, mutta pitäs kyllä luopua kaikesta "ylellisyydestä" (lue autosta, ei meillä juuri muuta olekaan, ja syödä "huonompia" ruokia). Täytyy miettiä. Tai sitten katella niitä pedagokiikan opintoja avoimessa...katellaan, katellaan... =)