Niin, tänään olin taas käymässä palstalla, mutta ensimmäisenä haluan esitellä tämän tuotteen:

104821.jpg

Se on siis raparperipiirakka. Se on tehty ihan oman maan raparpereista. Ollaan siis jo nyt päästy vähän hyödyntämään oman maan tuotteita. =)

Kävin siis taas palstalla kastelemassa rehuja. Otin muutaman kuvan rehottavasta pellosta. Ajattelin huomenna nyppiä palsternakkaosaston tyhjäksi. Tai ainakin kaikki tutun näköiset kasvit äkkiä pois. Jos on tuntemattomia, niin jätän ne sitten sinne rehottamaan, jos vaikka joku niistä sitten olisi palsternakka. =)

Tässä ensimmäisenä tälläinen laajempi kuva tästä rehottavasta pellostani. Nuo tummimman vihreät ovat sipuleita ja tuo rehotus on sentään suurimmaksi osaksi tuossa pellon laidalla. Sitä vapaasti rehottavaa aluetta, jossa on muutama raivattu kolo pensaille ja mansikoille. Jos oikeen kesällä innostutaan, niin saatetaan sitten nekin repiä pois. Toisaalta sielä on paljon leinikkejä, hiirenvirnoja, saunakukkia ja ties mitä muita nättejä kasveja...joten saattavat saada olla ihan rauhassakin...
104837.jpg

Sitten miun herneitä, ne alkavat olemaan jo aika isoja, mutta tuohon kuvaan sattuivat juuri nuo pienemmät. =)

104838.jpg

Sitten punajuuret. Ne on kasvanu mahdottomasti tän viikon aikana. Avokin äsken kuvan nähtyään ihmetteli, että joko ne on noin isoja. =)

104842.jpg

Lueskelin eilen puutarhakirjaa, sen mukaan nuo punajuuren lehdet sopii hyvin salaatteihin. Onko kukaan kokeillut? Sehän saatatisi olla ihan hyvääkin. =)

Juu, nyt heti kun palsternakkaalue on selvitetty, niin ajattelin vähän vielä kuokkia tuota herne-, punajuuri-, kukkakaali-, sipuli-, porkkana-aluetta. Kyllä tuola nyt vähän hommaa riittää, mutta ihan kiva, kun on jotain tekemistä. Niin, ja sitäpaitsi juuri tänään kotimatkalla mietin, että palsta on vähän niinkuin koira, pakottaa menemään ulos päivittäin. Paitsi palsta on paljon parempi, kun sataa ei tarvitse mennä. =) Mutta aurinkoisella ilmalla on joku paikka mihin mennä. Aina välillä on kesäisin miettinyt, että olis kiva mennä ulos, mutta mitä sielä sitten tekisi. Nyt on tekemistäkin. =)