Tänään oli siis melkoisen upea postipäivä. Ensinnäkään ei tullut ensimmäistäkään laskua ja sen lisäksi tuli kirje ja paketti. =) Paketista paljastui kauan odotettu yllätys, kuka on ollut SNYni ja keksinyt kaikkia kivoja postituksia koko alku vuoden. =)  Pakettien lähettäjäksi on paljastunut....tähän väliin kuuluisi sitä rumpujen päristystä....Sari. =) Kiitos todella kovasti kaikista ihanista paketeista. Tämä tänään saamani hatuva on aivan ihanan väristä! Kävin vielä äsken punnitsemassa, että sitä on 150 g. Siitä siis saa jo vaikka mitä. =) Tekisi jo heti mieleni päästä kokeilemaan, kosken ole koskaan ennen kokeillut hahtuvaa neuloa. =) Ja tuo postilaatikkokin on ihana, hirmu kauniin värinen. Suunnittelin siitä jo säilytyslaatikkoa tuonne askartelu ja neulekaappiini, jossa se sitten ilahduttaa minua kauniilla ulkonäöllään jatkossakin. =)

596293.jpg

Postipäivään lisäsi jännitystä se, että sain myös kirjeen. Toveritoukokuun tiimoilta sain kirjeen Mrs Vsopilta. Sisältö oli jälleen yltäkylläinen ja ihmetystä herättvä. Tuli taas ihan uuden laisia askartelutarvikkeita minulle. En ole ennen tuollaisia liimattavia "kristalleja" askarteluun käyttänytkään ja ne saapuivat ihanassa pienessä paperikassissa. =) Ja nuo sammakkotarrat ovat suloisia ja sitten nuo post-itit. Ja tunnustettakoon, että suklaakin on jo auennut...

596301.jpg

Niin, käytiin myös tänään Sannan kanssa shoppailemassa. Tuli taas ostettua kaiken laisia askartelutarvikkeita...pitäisi taas löytää joku uusi kiva ATC-vihto, johon voisi osallistua. Vai haluaisiko joku täälä vaihdella?

Niin, ja lisäksi vielä kävin tänään jalkahoidossa. Kyseessä oli näyttökoe, joten mukaan tuli vielä manikyyri. Nyt on sitten todella hyvässä kunnossa olevat kantapäät ja kynnetkin on molemmissa kivan väriset. En olisi itse tätä väriä valinnut, mutta näyttötutkinnon antaja sitä ehdotti ja tykkään kyllä tästä väristä. =) Ihan hetken aikaa piti totutella näkyyn, mutta nyt tykkään todella paljon. =)

Että mitenkäs se päivä tästä voisi enää edes parantua? =)