Jotenkin on nyt tämä kirjoittelu jäänyt vähän vähemmälle. Tämä tosin johtuu siitä, että olen kaksi ja puoli viikkoa sitten liittynyt paikallisen kuntosalin jäseneksi. Eihän siitä juoksemisesta mitään tullut, joten päätin suosiolla siirtää liikkumisen sisätiloihin ja aerobic ja kuntosaleille. Nyt ainakin kuntoilu on alkanut hyvin. Olen käynyt ahkerasti, yhteensä 10 kertaa salilla. Siihenhän tämä kaikki aika onkin mennyt. Vaikka sali on lähellä (se syy miksi olen näin paljon käynyt) menee sielä kuitenkin oma aikansa. Jokaisen käynnin päätteeksi kun menen saunaan nauttimaan olostani. Näin saankin aikaa kulumaan sen pari tuntia jokaiseen käyntiin. Mutta en valita, nautin salilla käymisestä taas pitkästä aikaa. Ja aina välillä iltaisin rupean miettimään, että olisiko sielä jotain kivoja tunteja joille voisin nyt pyyhkäistä. Ja keskiviikkona sain uuden saliohjelman, siis sellaisen oikean kuntosaliohjelman, joten voin mennä koska haluan ohjatuista tunneista riippumatta. =) Ja eilen sitä jo testasinkin. =) Ja on ruvennut kotoa jo vähän kuulumaan muistuttelua, että pitäisi niitä välipäiviäkin pitää...mutta nyt juuri olisi niin kova into päällä, että olisi kiva vain mennä. =)

Niin, no viikonloppuna taitaa tulla välipäivää (ellen nyt sunnuntai-iltana mene salille, kun olen jo sitäkin vähän miettinyt), koska menen kokeilemaan taas yhtä uutta kädentaidon lajia. Ohjelmassa on siis lasinpuhalluksen kokeilua. En ole sitä koskaan kokeillut, mutta olisi kyllä kiva osata sekin taito. Saa nähdä saanko sielä mitään aikaiseksi, mutta näytän sitten jos saan. =)

Voi pahus, tulin siis jonkin aikaa sitten salilta kotiin (miten niin taas) ja matkalla mietin, että pitää ottaa kuva olkkarin ikkunasta Esterin haasteeseen. Unohdin sen sitten tietysti ihan täysin ja rupesin laittamaan pyykkiä koneeseen ja pilkoin kasvikset ja kalan lohikeittoa varten. Nyt odottelen kasvisten kypsymistä, että pääsisin lisäämään kalan soppaan ja syömään. No, jospa huomenna muistaisin sitten ottaa sen kuvan. Toivossa on hyvä elää. =)