Eilisellä aerobictunnilla ohjaaja mainosti merilevätabletteja. Sanoi, että yksi päivässä pitää pirteänä koko päivän. Ostin sitten tänään kauppareissulla paketin niitä pillereitä. Saa nähdä onko niistä apua. Olis kyllä tosi hyvä. Tuntuu nykyään meinaan ihan liian usein siltä, että oon hyvin väsyny. Ja tää jatkuva palelu häiritsee vielä enemmän.

Samalla kauppareissulla käytiin taas syömässä ulkona. Oli toosi hyvää ruokaa ja parastahan on se, ettei itte tarttenu tehä ruokaa. =)

Ja sitten ostin muutaman kerän vaalean violettia Nalle lankaa ja puikot. Siitä olisi tarkoitus tehdä ittelleni neulepaita. Pitää ensin tehä mallitilkku ja vähän mittailla itteänsä, että saisin aikaseks sen puseron ja mielellään oikean kokoisena. Sitä mallitilkkua olis tarkoitus ruveta kohta tekemään. =)

Niin, ja kohta saan tammikuun ekan kirjan luettua. Säälittävää sinällää, etten oo saanu vielä yhtään kokonaista kirjaa luettua, mutta se johtuu siitä aktiivisesta taidehistorian lukemisesta. Ei oo ollu aikaa lukea kirjoja muualla ku junassa. Ja tuo tän hetkinen kirja on melkoisen pitkä ja tooodella pientä tekstiä. Ja miehän oon tunnetusti hyvin hidas lukemaan, mutta toivon kyllä, että tänävuonna saisin oikein monta kirjaa luettua ja lisättyä tuolle listalle ja että sama onnistuis myös tuon valmiiden käsitöiden ja askartelujen listalla. =)