Eiliset avajaiset meni hyvin. Aamulla tosin en löytänyt mistään parempia kävelykenkiäni, mutta ei se mitään. Töitten jälkeen vähän meikattiin. Juu, kerrankin meikkasin. Rupesin silloin miettimään, että koska olen sitä viimeksi tehnyt. Taitaa olla niin, että pikkujouluihin laitoin ripsiväriä, mutta kunnon meikistä taitaa olla ainakin vuosi... Noh, kerran vuodessa pitää meikata ja nyt tämän vuoden suoritus on hoidossa. =) Paikan päällä oli kamalasti porukkaa, julkkiksia, turhia julkkiksia, poliitikkoja ja taviksia (tai ainakin mulle täysin tuntemattomia tyyppejä). Paikalla oli myös älytön määrä lehtikuvaajia. Ei olisi kiva olla julkkis, kun sillä tavalla kuvaajat hyökkäs aina kimppuun.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ruoka oli todella hyvää. Kanapaellaa, lohta rapukastikkeessa, pariisinperunoita, ankkasalaattia, salaatteja, sitruunatorttua, kirsikoita, kermavaahtoa, suklaaleivoksia...tuli syötyä itsensä ihan ähkyyn. Meille pääasia oli ruoka, monille muille se tuntui olevan se ilmainen viina. Sitä kun tyrkytettiin joka kulmalla. Ulkona terassillakin tarkeni olla, kun sielä oli käytössä ne terassilämmittimet. Niin, ja kotiinlähtiessä matkaevääksi tarjottiin patonkeja kahvilan ruokalistaa käärittynä. Täytyy sanoa, että hieman oli kalliin oloinen ruokalista, että ainakaan sen houkuttelemana en sinne eksy, ellei joku tarjoa. =)

 

Illalla sitten ehdin katsomaan hetken aikaa euroviisujakin. Näin muutaman esiintyjän ennen Lordia ja sitten sen Lordin. Eipä siinä muuta sanomista oo, ku niihin aikasempiin esiintyjiin verrattuna Lordin esitys oli aivan loistava. Niillä oli sentään show, eikä pelkkää pepun keinutusta. =) Lordin esityksen jälkeen piti mennä käymään suihkussa ja suihkun jälkeen piti sitten maata sohvalla odottamassa tulosten julkistamista. Lordin jatkoon pääsyn jälkeen piti mennä nukkumaan. Ehkäpä täytyy sitten taas katella niitä euroviisuja. On siinä se hyvä puoli, että saa sitten siinä samalla tehtyä keskenerästä villapaitaa. =)