Oon kauhukseni seurannut kuinka porukka on saanut kauheita määriä spämmi kommentteja. Ainakaan toistaiseksi mulle ei oo tullu yhtään (koputtaa puuta). Toivottavasti niitä ei tuukaan, muut kommentit on silti kovin tervetulleita. =)

Tänään pääton vihdoin kunnostautua kuntoilun osalla. Kävin aerobicissa, tarkemmin sanottuna kiinteytyksessä. Kyllä kai tämän kuntoilu vielä tästä. Voisin nyt toukokuussa yrittää käydä vähän ahkerammin, koska ainakaan kesäks mun ei kannata ostaa salikorttia. Tällä mun käynti-innokkuudella ja salin maksuilla ei ehkä syksylläkään kannata korttia ostaa. Korkeintaan jotain kymmenen kerran sarjoja. Jos oikeen innostuis, niin vois ostaa kortin yliopiston salille, se kun ei olis kallis. Sitä vois harkita.

Oltiin taas tänään puutarhalla. Käytiin ostamassa vähän kalkkia ja kanankakkaa. Laitettiin se eilen muokattu maapala nyt myös lannoitetuksi. Ens viikonloppuna kylvetään siemenet. Sillon täyty kai vielä viedä kasteluvettä kotoota, koska vettä ruvetaan kuulemma laskemaan vasta kuun puolen välin jälkeen. Sinällään harmi, koska meijän palsta alkais kovasti kaipaamaan vettä.Kitkettiin tänään lisäksi hirvee kasa rikkaruohoja marjapensaitten ja mansikoitten ympäriltä. Ajateltiin reunustaa pensaille rikkaruohovapaat vyöhykkeet kivillä. =) Sitten löydettiin siletä kummallinen istutus. Siekä on jotain sipulikasveja, joista kasvaa isohkoja kurttuisia lehtiä...katsotaan mitä sieltä tulee. =) Voikun pääsisi jo kylvämään. =)