Tänään kävin paikallisessa isommassa kirjastossa. Sieltä löytyikin sitten aimo kasa Anni Polvan kirjoja joita en vielä oo lukenu. Kirjastoissa on myös aina olemassa se kirjastontäti jota on kiva käydä vähän shokeeraamassa. =) Kävin kyselemässä kirjaa, jonka nimi on "Perkele". No, löytyi se lopulta. Ennen sitä kirjastontädillä oli aika mielenkiintonen ilme. Luuli varmaan, että tulin vaan kiroilemaan sille... Täytyypi jossain välissä tuokin teos lukea, kun se on jo kotiin asti kannettu ja oli taidehistorian opettajan suosittelulistalla. Taidan kyllä ensin lukea jonkun ihanan Polvan. =)

Jompi kumpi kisun pahuksista oli yöllä käyny taas ruikkimassa vääriin paikkoihin. Olivat käyneet mun toisten tänä talvena ostamien saappaitten välissä. Onneksi eivät nyt osuneet itse saappaisiin. Ainoastaan kengänpohjat oli pissassa, mutta lumi puhdistaa. =) Nyt ovat olleet kiltisti koko päivän...tai ainakin luulen niin...

Tänään meillä on kyllä tuplajuhlapäivä. Ollaan avon kanssa nyt asuttu virallisesti yhdessä päivälleen kaks vuotta. =) Asuttiin kyllä ensin joku vähän vajaa kuukaus samassa soluhuoneessa, kun ei vielä oltu saatu yhteistä asuntoa ja avo sai töitä täältä nykyiseltä asuinseudulta. Aikaisemmin asui siis paljon kauempana. Ja toinen juhlan aihe on kisujen synttärit. Pojat ovat tänään kaks vuotiata. Ajattelin mennä kohta keittiöön tekemään nille herkku sörsseliä. Katkarapuja ja kermaviiliä. =) Samalla toimii pienenä lihotusannoksena Lassille. Pauksen laiheliini. =)