Olin tuossa viikolla niin väsynyt, ettei oikein jaksanut edes päivitellä, joten nyt tälläinen pikakooste viikon tapahtumista. =)

Tiistaina oli siis taas keramiikkaa. Sain aikaiseksi taas muutaman kupin ja kokeilin dreijaamista. Se olikin yllättävän vaikeaa. Tai no joo, kyllä mä tiesin, että se on vaikeaa... Eka kerta meni ohjauksessa ja sain jotain aikaseksi. Tokakerralla tein sitten itse ja kaikki meni hyvin kunnes...niin kunnes sen kupin reunaa piti ruveta kaventamaan. Sain sen reunan taas toiselta puolelta ohuemmaksi kuin toiselta ja sitten siitä ei enää tullut mitään. Tai tuli siitä, siitä tuli kannu...Jolla voi sitten kastella kukkia?

Keskiviikkona oli puutyöt. Yöpöydät valmistuvat kovaa vauhtia. Ens kerralla pitäis jo päästä tekemään puutapeille reikiä, josta seuraa se, että niitä pitäis päästä kokoamaankin jossain vaiheessa. Ei ne nyt varmaan vielä ens  kerralla valmistu, mutta sitä seuraavalla kerralla ne vois vaikka jo valmistuakin. =)

Torstaina kävästiin kierrätyskeskuksessa. Ajattelin taas etsiä halpaa kattilaa, jos vaikka kokeilisi kotona sitä viime viikonloppuna opittua luonnonväreillä värjäämistä. Löytyihän sieltä. Ostin yhden kattilan, joka maksoin 2 euroa, sain siitä vielä avon opiskelijakortilla (olihan se mukanakin) 20% alennusta, eli kattilalle tuli hintaa 1,60 €. Voisinpa sanoa, ettei ollut pahan hintainen. Eikä edes huonokuntoinen.

Näinkin sitten heti seuraavana yönä unta, että kävin uudestaan kierrätyskeskuksessa ja löysin ison (noin 10 litraa) kattilan, joka oli oranssi. Se kattila maksoi unessa 5 €. Se sopisi sitten itse kerätyillä kasveilla värjäämiseen. =) No, saa nyt sitten nähdä, että mitä käy. =)

Nyt pitäisi varmaan ruveta vähän siivoamaan tavaroita lattioilta ja pöydiltä, että päästäisiin sitten vaikka huomenna ihan oikein kunnolla siivoamaan. Tai tänään illalla, kun avo tulee kolmelta töistä. Voisin tietty ruveta kohta tekamään ruokaakin... =)