No niin, nyt sitten vastaillaan kysymyksiin. Meidän koti on tällähetkellä opiskelukämppä...mutta ehkä joskus pääsen muuttamaan omaan omakotitaloon "maalle", jossa on suuri piha...tai edes rivitaloon. =)

1. Kun astut sisään ulko-ovestasi ja katsot vasemmalle, mitä näet?
Pyykkikorit, naulako, eteisen kaapin ja pesukoneen. (juu, meidän pesukoneliitäntä on eteisen kaapissa...

2. Minkä värinen matto on olohuoneessasi?
Harmaa ruusumatto.

3. Kun katsot ulos keittiösi ikkunasta, mitä näet?
Meitin keittiössä ei varsinaisesti oo ikkunaa, mutta tupakeittiön ikkunasta (siis olohuoneesta) näkyy viereinen kerrostalo ja peltoja.

4. Mitä tavaroita löytyy lavuaarisi reunalta?
Shampoota, suihkusaippuoita, hammasharjat, käsisaippuoita...

5. Mikä on kotisi viihtyisin huone?
Sanoisinpa, että se on olohuone, tai ainakin se on eniten käytetty.

6. Mikä on kotisi ihastuttavin yksityiskohta?
Ihastuttavin yksityiskohta on varmaan uudehkot makuuhuoneen verhot, eikun se on se rahi, jonka tein keväällä työpajalla. Se se on, koska se on itsetehty, suloinen ja pieni yksityiskohta. =)

7. Mikä kotisi yksityiskohta kaipaisi pientä remonttia?
Varmaan noin suurinpiirtein kaikki. Opiskelijakämppä on opiskelijakämppä...eniten varmaan kuitenkin tuo rappukäytävä. =) Itse asunto on yllättävän siisti. Ehkä kuitenkin nuo myrkynvihreät ikkunanpuitteet vois maalata. =)

8. Mikä on sinulle mieluisin asumismuoto? (rivitalo, kerrostalo jne..)
Mie haluaisin asua omakotitalossa, lähellä isoa kaupunkia (noin 20 min ajomatkan päässä), mutta kuitenkin niin, ettei tartte nähä naapureita ja sais iso pihan.

9. Missä säilytät imuriasi?
Sillä on oma paikka vaatehuoneessa, mutta valitettavan usein se asuu käytävällä, kuten nytkin...

10. Oletko tyytyväinen kotisi sisustukseen?
Ihan kohtalaisen. Kirjahylly on vähän rempallaan...sille pitäs tehä jotain. Eikä oo ollu rahaa täyttää 18 neliön makuuhuonetta, joten sielä on vaan sänky... Ja romuhuonettakin pitäs vähän täyttää tai uudelleen järjestää. Mutta näihin aktiivikäyttösiin huoneisiin oon hyvin tyytyväinen. =)

11. Onko seinilläsi enemmän tauluja vai julisteita?
Vai tauluja. Meillä on tollanen pariisilainen öljyvärimaalaus, papyrustaulu, kummitädin tekemä grafiikkatyö ja meijän nimet kiinalaisilla merkeillä.

12. Petaatko sänkysi joka aamu?
En, miksi tehdä joka aamu jotain minkä kuitenkin illalla taas purkaa? Ja ennen petaamista sen sängyn pitäs antaa hengittää ja kuivua pari tuntia...ei mulla oo aamulla sellasia aikoja. Ja sänky on muutenkin tuolla erillisessä huoneessa suljetun oven takana, ei sitä kukaan kuitenkaan nää. =)