Rupesin tässä katselemaan vanhoja valokuvia ja päätin sitten laittaa tännekin muutaman. =) Ovat nuo pojat olleet pieninä niin suloisia...

Ensin todiste siitä, että kissat ovat joskus olleet pieniäkin. Lassi ensimmäisenä iltana. Niin rääpäle... Sillon Lassi peitti hätäseen tuollaisen laminaattilattian laatan (pienen sellaisen).

90149.jpg

Sitten Lassi tykkäsi nukkua sylissä. Voi se oli kivaa. Leevi asui vielä tässä vaiheessa sohvan alla, joten siitä ei ole juurikaan kuvia. Sitä kivempaa oli, että Lassi kaipasi niin paljon läheisyyttä, että tuli aina syliin nukkumaan.

90151.jpg

Sitten eräänä päivänä kotona sairastaessani Lassi tuli pitämään seuraa, sen iltapäivän se asusti mun masun päällä. =)

90155.jpg

Nyt aikaa kissojen saapumisesta on kulunut noin kuukausi ja Leevi jo hieman rohkaistui. Tuli samalle sohvalle mun kanssa. Tosin se tuli vain sohvan toiseen päätyyn, ei lähelle ja silittäminen oli kiellettyä. Onneksi se siitä rohkaistui sitten todella nopeasti. Mutta muistan kyllä vielä sen kun oltiin avon kanss ihan hiljaa, hyvä kun uskallettiin hengittää, kun oltiin niin hirmu ylpeitä Leevistä, kun se tuli siihen sohvalle. Ja samalla tietty pelättiin, että se pelästyy meijän hengitystä...

90167.jpg

Sitten yhessä vaiheessa pojat rupes olemaan hukassa, ei meinannut löytyä mistään ja ne piileskeli ikkunan vieressä olevassa kapeassa hyllykössä näin.

90169.jpg

Ja sitten vielä lopuksi kuva rohkaistuneesta Leevistä. Tässä vaiheessa se oli asunut meillä kaksi kuukautta.

90171.jpg

Että näin, tässä oli näitä söpöstely pentukuvia. =) Päänsärkykin on jo melkeen kokonaan lähtenyt. =)