Niin, se on se vappu taas. Eilen Myy avoineen tuli meille syömään munkkeja ja simaa. Munkkeja leivoin eilen aamulla ja simakin ehti parahiksi valmiiksi. =) Hyviä olivat molemmat. =) Sitten jatkettiin matkaa Myyn ja kumppaneiden kotiin. Sielä sitten herkuteltiin poppareilla, horneteilla ja lohkoperunoilla. Molemmilla matkoilla ihmeteltiin hiljaista lahdenväylää ja sieltä moottoritielle näkyviä poliisiautojen valoja.

Tänään menin sitten aamusta HESYlle. Sielä oli taas kiva käydä pitkästä aikaa hoitamassa kissoja. Pitäisi mennä taas uudestaan joskus lähiaikoina. Lisäksi voisin viedä sinne nuo kolme odottavaa jätesäkkiä, niissä olisi tavaraa HESYn kirppikselle tai muuten vain kissojen avuksi.

Aijuu, on pitänyt laittaa kuvia kevään edistymisestä, mutten ole saanut aikaiseksi ladata niitä kännykästä koneelle. Kerrottakoon nyt, että viimeviikolla näin ensimmäiset voikukan kukat, ensimmäiset kukkivat valkovuokot, leppäkertun ja palstalla olivat raparperitkin jo työntämässä lehtiä maasta. =) Ja esikasvatuksissakin on jo lehtiä näkyvissä. Pitäisi siirtää niitä taimia tuosta isosta astiasti pienempiin, etteivät kasvattaisi niin paljon vartta...kuhan kerkeen... =)