Tänään käytiin sitten sielä palstalla ja otin kameran mukaan, kuten edellisessä postauksessa lupasin. =) Tuli aika hienoja kuvia noista marjapensaista, ennen sitä kuitenkin kiusaan vielä pätkällä tekstiä. Sain kylvettyä koko käännetylle maa-alueelle siemeniä. Takareunasta alkaen on ensin muutama rivi herneitä, sitten muutama rivi punajuuria, sen jälkeen kukkakaaleja, seuraavana porkkanoita ja sipuleita jokatoisena rivinä muutaman rivin verran, sitten vielä rivi palsternakkoja ja rivi salaattia. Nuo porkkanat ja sipulit kylvin jokatoiseen riviin toista periaatteella, koska muistan aikaisemmin lukeneeni, että ne karkottavat toistensa tuhohyönteisiä ja meillä kotona tuli porkkanoihin toisena vuonna valkoisia matoja. Viljelypaikan vaihtohan auttaa tuhohyönteisten torjuntaan, mutta en voi tietää mitä edellinen on viljellyt missäkin, joten päätin nyt torjua niitä alkajaisiksi näin. =) Sitten kuvia.

Tässä ensimmäisenä viinimarjapensas. Siinä on jo kukkia ja marjanalkuja.

87535.jpg

Sitten tässä seuraavaksi marjapensaissa pysyttäessä tarjolla karviaismarjapensaita. Niissä on mielestäni todella kauniit kukat. =)

87539.jpg

Tässä sitten se kukkiva mansikkakin. Siinä on jo monta nuppua ja kukkakin. =)

87540.jpg

Seuraavaksi olisi tarjolla tuntematon kasvi. Se sellainen jossa on kurttuiset lehdet. Kuvaa ottaessani tuli mieleen, että se voisi olla raparperi. Ainakin lehden varsi olisi vähän saman mallinen, joten jos joku tietää niin kertokaa mullekin varmennus. =)

87542.jpg

Heh, ja avo otti kameran ja otti kuvan paljaasta selästäni. =) Tässä siis pieni kuva minustakin, olen juuri istuttamassa siemensipuleita...

87545.jpg

Ja onhan meillä tänään tarjolla loppukevennyskin. Tänään se on aamuäreä Leevi sylissäni. =D

87546.jpg