Nyt on kahtena iltana väännetty taas savesta ruukkuja. =) Tein eilen ison ruukun, jossa aijon säilyttää lankoja. Sen kaveriksi tein kolme lieriötä, joitten reunoissa on kallat. Yks on iso, pitkille neulepuikoille, kaksi pientä, sukkapuikoille ja virkkuukoukuille. =) Sitten tein tänään vielä ison rasian, jossa on kansi. Sen tein pyöröpuikkojavarten ja sen kannessa on kaksi kallaa. Ainakin näin heti tehtyinä olivat tosi hyvän näköisiä. Täytyy toivoa, että ne on hyviä myös lasituksen jälkeen. =) Tänään lasitin lauantaina tekemäni lehtivadin. Sen kanssa jouduin luopumaan alkuperäisistä ajatuksistani. Ensinnäkään tuola ei ollu sen värisiä lasitusvärejä, mitä olisin tarvinnu ja se ohjaaja oli myös mun ajatusta vastaan...no, eiköhän siitä ihan kiva silti tullu. =)

Eilen kattelin niitä perjantaina kylvämiäni juttuja. Eilen oli itäny jo 26 parsakaalia ja 6 kaalia. Tänään on tullu vielä lisää kaaleja ja yksi purjo. Toivottavasti purjoja tule evielä lisää ja ne mun paprikatkin rupeais vielä kasvamaan. Paprika ei oo oikeen koskaan suostunu mulla kasvamaan...toivottavasti tällä kertaa... =) Oon kyllä ihan tyytyväinen, että nuo jo itää. =) Niin, ja eilen sain tietää sen mun palstan numeron. Ylihuomenna pitää mennä kattomaan sitä. Kuulemma sielä on ollu joku viljelemässä viime vuonna, ettei sen nyt ihan hirveenä kivipeltona ainakaan pitäs olla. =) Toivottavasti viikonlopun sää pysyis vielä hyvänä vaikka vappuna vähän sateliskin.

Huomenna oli tarkotus mennä käymään kaupassa, mutta kuulemma pitää mennä auttamaan äitin pikkusiskoa muutossa. Onhan se ihan jees, mutta olisivat voineet ilmotella vähän aikasemmin. Ja onhan se vähän rankkaa, kun nyt on kahtena päivänä jo ollu kotona vasta ysin jälkeen, kun on tuo ruukkukurssi ollu niin myöhään. No, toivottavasti sitten torstaina sais vähän levätä, koska perjantai menee sitten kaupoissa juoksemiseen. Saa käydä ostamassa puutarhavälineitä. =)