Oltiin sielämökillä viikonloppuna. Kivaa sielä oli vaikkei mitään kanttarelleja näkynykkään. =) Mustikoitakin löytyi melkoisen vähän. Desin verran saatiin kerättyä. Vadelmia olisi ollut vähän enemmän, mutta ei viitsitty niitä kerätä. Käytiin kalastamassa ja sinne piti ottaa kamerakin mukaan. Siltä reissulta pari kuvaa. Ensin lokinpojat (tai tytöt) kirkuivat ja odottivat äitiä.

144434.jpg

Seuraavaksi saatiin veneeseen sorva. Se on kala, särkikala. Se opittiin luonto-oppaasta.

144439.jpg

Saatiin me lisäksi pari ahventakin, niin ja yksi vapautettu hauki. Kalat keitettiin eilen kotiin päästyämme ja Lassi on jo tuon sorvan tuhonnut vaikka se melko iso olikin.

Tänään jo tuli puhetta siitä, että voitaisiin mennä mökille elokuun lopussa katselemaan josko niitä kanttiksia olisi jostain putkahtanut. Tai avon kanssa puhuttiin aiheesta jo mökillä, mutta isälle siitä sanoin tänään kun soitteli. Oli taas vähän torjuvalla kannalla, mutta ryhtyi sitten lupailemaan, kun sanoin kyseleväni sitten sedältä elikkäs isän isoveljeltä mahdollisuutta päästä hänen mökilleen. Tuo mökki olisikin kätevästi ihan saman mökkipolun varrella, ettei olisi edes pelkoa eksymisestä tai muusta. =)

Tänään leivoin sen kerätyn mustikkadesin muffinsseihin. Lisäksi leivoin sitruuna- ja kaakaomuffinsseja huomiseksi töihinviemiseksi. Huomenna taas koittaa vanhenemispäivä. Tässä vielä maistiaisia muffareista.

144445.jpg