Tänään oli työpaikan pikkujoulut. Mentiin ensin porukalla kurlaamaan, ei siis vessaan piiloon vettä suussa ja kurlaamaan vaan jäälle liukumaan hassuissa kengissä, heittelemään kiviä ja harjaamaan. =) Oltiin tuola Oulunkylän curlinghallilla. Juu, se on se Uusiksen halli. Ja olen puhunut hänen kanssaan puhelimessa, on vaan nyt pelaamassa jossain Kandassa, joten ei saatu opettajaksi. Curling oli todella hauskaa, olen siitä nyt ihan täpinöissäni. Olen jo miettinyt eri pariskuntia, joista voisin kerätä itselleni curling-tiimin, yhteensä tarvittaisiin kahdeksan henkeä, ensin voisi ottaa kokeilukerran ja sitten ihan vain peli/harjoitusvuoroja, jotka eivät edes ole kaliita. Tätä tahtoo jatkaa. Kaikki oltiin sitä mieltä, että oli todella kivaa. Liukuminen oli hauskaa ja se myös tuntuu jalkalihkasissa. =) Suosittelen kaikille, ja huomenna varmaan rupean ehdottelemaan kavereille, joten voitte olla varuillanne. =)

Curlingin jälkeen siirryttiin syömään japanilaiseen ravintolaan, Kabukiin. Täytyy sanoa, että ensin vastustin japanilaista ravintolaa, koska en pidä kiinalaisesta ruoasta. Tai ainakin aina kiinalaisessa olen saanut pahaa ruokaa, ehkä valitsen aina vääriä annoksia... Japanilainen ruoka oli todella hyvää, ei mitään valittamista. =) Hintatasokin oli ihan hyvä ja japanilaista voisin mennä uudestaankin syömään. Kabukin miinuspuoleksi sanottakoon, että ihmiset saivat polttaa missä tahansa päin pientä ravintolaa, joten aina välillä savunhaju oli melkoisen paha... Muuten ravintola oli kuitenkin ihan kiva, sisustus ei tosin ollut japanilaista nähnytkään. Siitä tuli ennemminkin mieleen jääkiekkofanitus-paikka tai jotakin. Jokaseinällä roikkui jääkiekkopaitoja ja mailoja nimmareilla varustettuna ja ikkunassa iso H.I.M.-juliste...taisivat olla ravintolassa käyneiden julkkisten sormenjälkiä. =) Ihan hyvä paikka kuitenkin. Nyt vaan vaatteet haisevat tupakalle ja rasvalle, rasva johtuu pöydässä valmistettavien ruokien hajusta.

Kaiken kaikkiaan sanottakoon, että ilta oli todella onnistunut. Kaikilla oli hauskaa, juttu luisti ja niin edelleen. Muut taisivat jatkaa karaokebaariin, mutta minä tahdoi mieluummin tulla kotiin, kun huominen ei kuitenkaan ole vapaapäivä. Niin, ja huomenna pitää muutenkin mennä töihin ajoissa, kun sieltä pitää lähtäkin ajoissa. Huomenna kuulen sitten niitä ammatinvalintatestien tuloksia...jännittävää... =)