Tänään töistä lähtiessä tuli hiki. Liikenne oli ihan jumissa joten jouduin kävelemään Meikusta Pasilaan. Aikaa sain matkaan kulumaan noin vartin ja hiki tuli, kun aurinko paistoi ja kiidin sielä kaikkien muitten kulkijoitten ohi. Tuli meinaan vähän kiire junalle ja silti myöhästyin kohdejunasta. Olivat ilmeisesti katkaisseet koko liikenteen, kaipa ne arvovieraat oli siirtymässä lentokentälle päin. Oli meinaan vielä illallakin tuola Tuusulan tiellä ja lentokentän lähellä sen verran paljon poliisiautoja. Vois kyllä ruveta kävelemään Pasilaan. Vähän kunto kasvais ja aikaa menee näköjään ruuhka-aikaan saman verran ku julkisilla. Eikä tarttis sitten aina mennä niitten bussien mukaan, jotka tulee tai on tulematta.

Sitten tuohon tuotteliaisuuteen. Oltiin taas tänään keramiikkakurssilla. Ensimmäisenä tehtävänä oli veistos. Löi kyllä ihan tyhjää siinä vaiheessa ja päätin sitten tehdä kissan, melko pelkistetyn makaavan kissan. Nyt tuli mieleen, että olishan se kissa voinu istuakin... No, ehkä sitten joku kerta teen harmaasta tai vaaleasta savesta istuvan kissan. Tuo makaava kissa on nyt Leevin mukaisesti musta.
Lisäksi tein yhden tuikkukupin, neliön mallisen vadin, jossa on lehtiä, ja sain melkein valmiiksi kannellisen rasian kanavaneuloille. Ovat nykyään niin hankalasti samassa rasiassa pyöröpuikkojen kanssa. =)

Sitten pitäisi jonain iltana, varmaan torstaina, käydä hakemassa palstalta raa'at tomaatit sisälle kypsymään. Ovat nyt ruvenneet lupailemaan loppuviikon öiksi vain viittä astetta, joten tomaattiparat taitaisivat pahasti paleltua. Tosin sitä olen jo epäillyt, kun ovat yölämpötilat ruvenneet laskemaan hieman alle kymmeneen... No, torstaina vasta on aikaa, joten turha ruveta niitä nyt murehtimaan. =)