Eilen ja tänään meillä on tarjoiltu pojille kärpäspaistia. Ei olekaan sitten toukokuun näkynyt kärpäsiä täälä meillä, mutta nyt on kahden päivän aikana pörrännyt ikkunoissa yhteensä lähemmäs kymmenen kärpästä. Valitettavasti muutamasta on oikeasti tullut paistia kun ovat päässeet livahtamaan poikien ohi kattolampun kuvun alle ja sinne ovat jääneet. Pojat vain istuvat lattialla ja kuolaavat lampussa viimeisillä voimillaan sätkivän kärpäsen perään. Kyllä ne sitten taas seuraavan lampunvaihdon yhteydessä esille kaivetaan. =)

Kävin tänään taas auttelemassa HESYllä. Oli taas muutamia mielettömän suloisia otuksia. =) Sielä oli taas niin vähän vapaaehtoisia, että aikaa meni kuviteltua enemmän, samoinkuin tuohon Jamie Oliverin Fantastiseen kanaan, joka muuten tuoksuu jo todella hyvältä vaikka ei ole vielä läheskään valmista. Tuoksuu ihan grillatulle kanalle...kuola vaan valuu...

Niin, ja pitsineulejakku edistyy kovaa vauhtia ja taas on saatu yksi kirja luetuksi, koha sekin päivittyy tuonne luettujen kirjojen listaan. =)