Tänään töissä selvisi, että meille tulee työharjoittelija ja mun pitäis sitä sitten opettaa seuraavat neljä kuukautta.Todella toivon, että pomo on keksiny sille jotain oikeeta ja järkevää tekemistä. Sen sanoin sille muutamaa viikkoa aikasemmin ehdoks sille, että meille tulee harjottelija. Saas nyt nähdä, mutta tyttö vaikutti kyllä ihan mukavalta. Hyvin ujolta ja hieman epävarmalta itsestään, mutta kuitenkin kiinnostuneelta alasta. Että eiköhän se siitä...

Sitten lähdin töistä pari tuntia etuajassa ja lähdettiin avon kanssa  käymään kangaskaupassa. Löysin aerobicvaatteisiin kankaat ja tuli ostettua myös neuloja ja kaikkea muuta tarpeellista. Pääsi sitten vain käymään unohdus, enkä muistanut ostaa pyöreää kuminauhaa, mutta eniten harmittaa kyllä sen harsokankaan unohdus...pahus vieköön... No, pakko sitten huomenna mennä käymään keskustassa kangaskaupassa. Ostaa nuo unohtuneet tarvikkeet ja lisäksi hakea koristenauhoja ja tilkkukankaita. Eilen löysin netistä ohjeen, jolla ajattelin tehdä pääsiäiseksi koristemunia ja niihin tarvitaan tilkkuja. Ohje vaikutti helpolta ja meillä ei vielä olekaan mitään pääsiäis koristeita. =)

Niin, ja sitten myö käytiin vielä sielä Ikeassa. Ostettiin ne lasipurkit idätystä varten, paristotkin muistettiin ja muistin vielä sitten viherosaston läpi mennessä, että pakko ostaa uusi ruukku tuohon meijän peikonlehti parkaan. Se on ihan kärsiy, kun juuret ei enää mahdu ruukkuun. Näkyy jo, kun juuria on ruvennu pursuamaan mullan yläpuolelle. Pakko vaihtaa ruukku mahdollisimman pian, mieluiten jo tänään, senkin uhalla, ettei kasveja sais talvella vaihtaa ruukusta toiseen. Mutta nythän on jo melkeen kevät, ainakin aurinko paistaa jo paljon kauemmin. =) Ja se on ihanaa! =)