maanantai, 18. helmikuu 2013
Sato 2006
9.9. Loput sipulit (arviolta 30), yli kymmenen perunaa, 15 punajuurta, porkkanoita, tomaatteja (kulhollinen), herneitä, purjo
2.9. 17 kirsikkatomaattia, 3 tomaattia ja 1 pihvitomaatti
24.8. 12 kirsikkatomaattia, herneitä ja purjo
20.8. Kesäkurpitsa, kirsikkatomaatteja, perunoita, sipuli, karviaisia, porkkanoita ja punajuuria.
Tähän väliin sijoittuu kirsikkatomaatteja, herneitä, karviaisia ja mustaherukoita.
3.8. 4 kirsikkatomaattia ja nippu salaattia
29.7. 3 kirsikkatomaattia, mansikka ja palko herneitä
27.7. Muutamia herneitä, 1½ nippua salaattia ja 450 g mustaviinimarjoja
26.7. Mansikka ja muutama herneen palko
25.7. Sipuli, kirsikkatomaatti ja herneenpalko
24.7. 2 mansikkaa, muutama mustaviinimarja, kirsikkatomaatti, kymmeniä herkutteluherneitä ja 550 g ruokaherneitä
21.7. mansikka ja pari palkoa herneitä
19.7. 5 mansikkaa ja muutama palollonen herneitä
18.7. piirakallinen raparpereja ja pari palkoa herneitä
17.7. 5 mansikkaa, muutama palollinen herneitä ja harvennus porkkanoita
15.7. 8 mansikkaa, 2 kirsikkatomaattia ja 7 herneenpalkoa
13.7. 6 mansikkaa ja 3 kirsikkatomaattia
11.7. 4 mansikkaa ja kirsikkatomaatti
10.7. 5 mansikkaa ja raparperia piirakallinen
9.7. 1 mansikka
8.7. 4 mansikkaa
7.7. Mansikka, 3 viinimarjaa ja kirsikkatomaatti
6.7. 6 mansikkaa ja kirsikkatomaatti
5.7. Mansikka ja piirakallinen raparperia
4.7. 4 kypsää mansikkaa
3.7. 4 kypsää mansikkaa
2.7. 2 kypsää mansikkaa ja yksi kirsikkatomaatti
29.6. 2 kypsää mansikkaa
16.6. 3 raparperinvartta