Nyt ollaan taas päästy töihin. Aamulla matkalla oli kyllä ihan sellanen olo, että olis vaan pitäny jäädä kotiin nukkumaan, koska vaikutti isltä, että tää on taas yksi niistä päivistä, kun ei vaan yksinkertasesti olis pitäny nousta sängystä. En meinaan päässy yhteen bussiin, ihan omaa tyhmyyttäni. No, onneksi tuli kohta seuraava, mutta otti se sillon päähän.

Nyt sitten täällä istuskelen. Ihanan hiljaista. Vain muutama laite ja pakastimet hurisee. On tuo harjottelija tuola toisessa huoneessa, mutta muuten täällä ei oo ketään. Voisi kuulla neulan tipahtavan, jos niin pääsisi käymään. Ihanaa! =)

Tänään ajattelin mennä käymään salillakin. Pääsee taas käymään saunassa. Sekin olisi ihan luksusta. Lämmin sauna...niin, ja se suihku. Toivottavasti se remppa nyt pian valmistuis. Eilen sanoivat tuolta vuokranantajan puolelta, että yleensä se kestää yhen arkiviikon, eli jos hyvin käy, niin jo perjantaina pääsis omaan suihkuun. Tai ei sekään mitään, jos vaan sais käyttää edes omaa vessaa. Suihkussa voi sitten vaikka käydä salilla tai uimahallissa tai jossain. Tai vaikka tuola isossa synkän karussa kellarissa. =)

Nyt saapui yksi työkaveri paikalle, pitää kai ruveta näyttämään tärkeeltä ja kiireiseltä. =)