Tänä aamuna hissi ei vieläkään toiminu...myöhästyin junasta. Tosin ei sillä oo niin väliä, liukuva työaika, eikä sielä töissä oo kuitenkaan ketään. Muut saapuu vasta pari tuntia mun jälkeen. Mutta takas tullessa se sentään tomi. =)

Töitten jälkeen menin keskustaan taas ettimään niitä goretexeja, ei löytyny vieläkään... Onneksi on pakkasta. Lumi pysyy lumena, eikä oo loskaa. Kengätkään ei kastu. Ja siitä tietty seuraa se, että ne pysyy kuivina ja on lämpimät. Ei siis vielä suurta kiirettä. Sitten keväämmällä taas tarvittais niitä goreja..

Kenkäkauppojen jälkeen menin käymään lankakaupassa. Ostin SirdarBiggaa. Aijon tehdä niistä pipon. Toivottavasti valmistuis pian. Samalla ostin ristipistotyön. Ihan pienen vaan. Siitä tulee kirjanmerkki. Olisin halunnu jonku isommankin, mutta en oikeen tienny, että millasen haluisin. Lisäks ostin lankaa sukkiin. Meillä on töissä niin kylmä, että pitää neuloa työsukat. =)

Voih, nyt tuo Leevi tuli taas tuohon viereen sohvalle kiehnäämään. Voisin alkaa rapsuttelemaan sitä ja miettimään, että millä noista kolmesta työstä alottais tänään. Oon lukemassa yhtä kirjaa, mutta unohdin sen töihin, joten en voi sitäkään illalla lukea...on siis enemmän aikaa tehdä käsitöitä. =) Pitää kyllä yrittää mennä nukkumaan ajoissa. Tossa parin tunnin päästä... Katsotaan onnistuuko. =)