Tänään taas päätin kohdella hyvin noita miun kukka raasuja. Istutin uudestaan kaksi kappaletta peikonlehtiä. Toinen niistä asu ihan liian pienessä ruukussa ja yksi juurikin jo kurkotteli ruukun ulkopuolelle. Siis siitä yläreunasta... Toivottavasti nuo molemmat nyt sitten rupeis voimaan paremmin. Ovat meinaan nyt talven aikana olleet vähän kärsimässä. Etenkin tuo sopivahkossa ruukussa ollu yksilö. Se ei meinaan oikein sopinu se multa sille kukalle, ja vesi ei pysyny sielä ollenkaan eli parka kärsi jatkuvasta janosta. Ja tuo janoinen peikonlehtiparka kärsi myös kovasti kisujen kynsissä. Sen paikka on meinaan just tuossa ikkunalaudan vieressä.

Sitten lisäks mä isutin tänään, vihdoin, tuon viime viikolla saamani maaorkidean. Siitä tulikin aika hieno, vaikka itse sanonkin. Ja tähän sitten kuva siitä kukasta. Se onkin tällä hetkellä ainoa kukka joka kukkiin. Toivottavasti nuo mun saint pauliatkin innostuis kukkimaan tuon rinnalla. =)

32895.jpg

Tuossa samassa kuvassa näkyykin meijän pari vuotta sitten katutaiteilijalta ostama taulu. Se on mun mielestä aika hieno ja tehty ihan oikein öljyväreillä. Viritettiin se kangas (taulu siis ostettu ilman kehyksiä) tuollaisen lasilevyn väliin, kun ei ollu varaa ruveta ihan oikein kehystyttämään sitä. Nythän sen halutessaan vois kehystyttää, mutta tykkään kyllä tosi paljo noista nykyisistäkin. =) Ovat sen verran yksinkertaset, etteivät vie turhaa huomiota itse työltä.

Avo vanhempien piti tulla huomenna meille. Oli tarkoitus leipoa laskiaispullia, muffinseja ja kakku, avolla on siis ens viikolla synttärit. =) No, nyt ne sitten ilmotti, ettei ne sittenkään tuukaan, joten meinasin jättää leipomatta. Ehittiin tosi jo pyytää kavereita rääppiäisille, joten kylläs itä nyt ainakin jotain tarttee leipoo. On meinaan ostettu kermat ja kaikki valmiiks. Voisin vaikka huomenna leipoa niitä pullia ja sen täytekakun, jos saadaan varma tieto siitä, että joku tulee syömään sen pois meijän kassa. =)

Niin, ja huomenna mun varmaan tarttee viedä tuo avo ostoksille. Saa sitten itte valita lahjansa. Lajin oon päättäny, mutta saa sitten yksilöidä sen. Itte vastustan kyllä tuota, mutta en tiedä yhtään mitään tuosta tekniikasta... Ehkä mä sitten keksin jotain muuta siks oikeaks synttäriks. Jonkun lisä lahjan. =)