...ja vähän tästäkin päivästä...

Eilen kävin heti aamusta liikkumassa, kokeilemassa taas tuota lähi salia, kun sieltä oli tullut taas mainos lappu, jolla sai kokeilla. Oikeasti olisin kyllä halunnut liittyä jäseneksi, nyt olen päättänyt aloittaa sen kuntoilun ja paremmin syömisen, mutta liittyminen oli sitten tehty niin hankalaksi, etten oikeasti ole vielä voinut liittyä jäseneksi. Perjantain soittelin jäsen vastaavalle, muttei vastannut. Jätin silloin vastaajaan viestin, muttei ole soittanut. Jätin nyt salille soittopyynnön maanantaille, jos soittaa niin hyvä, jos ei niin täytyy vaihtaa salia. Tuo vaan olisi kivasti tuossa ihan vieressä.
Kuntoilun jälkeen söin sitten aamupalaa/välipalaa. Ja testailin SNYi lähettämää "sadepäivän ilo" teetä. Sopi hyvin viinirypäleiden kanssa, mutta omenien kaverina oli melkoisen kitkerää. =)

924560.jpg


Käytiin sitten illalla vielä pikaisesti Sellossa, sielä Espoon Leppävaarassa olevassa ostoshel***...eikun siis ostoskeskittymässä. Ei sieltä tuntunut löytävän mitään. Eivätkä olleet kuulleet alueesta tehtävistä pohjakartoista, joiden perusteella olisi kauppansa voinut helposti etsiä. Etenkin kun aikaakaan ei ollut kuin puolituntia ostosteluun ja pikainen ruokakaupassa käynti. Käytiin kuitenkin Halosella ja löysin kivalta näyttävän takin. Näin hintalapunkin, mutta siitä huolimatta päätin kokeilla. Se oli täydellinen. Ja täydellinen jäi kauppaan, koska hintalappu näytti 179 €. Tosin tiedän jo, ettei mikään muu takki näytä miltään sen jälkeen. Olen jo muutaman viikon yrittänyt löytää kivaa syystakkia ja tuo oli ensimmäinen kun näytti hyvältä päällä... Jos nyt ei mitään muuta löydy, niin pakko se on sitten varmaan hakea...mutta kyllä se sitten kirpaisee. Toisaalta, se kestää sitten hyvänä pitkään ja sitä voi oikeasti käyttää taas monta vuotta. Jos käyn ostamassa, jonkun ihan OK takin Zarasta (jotka nekin maksavat 100 €), niin ne ovat hyviä yhden syys-kevät jakson, jos sitäkään. Näyttävät jo kaupassa vähän kuluneilta ja nukkaantuneilta. Siinä mielessä tuo Halosen olisi edukaskin. Nyt vaan yritän perustella itselleni, mutta minkäs teet...

Tänään oli tarkoitus lähtä kävelemään Järvenpään Lemmenlaaksoon. Saas nyt nähdä, saako tuon avon ylös sängystä. On taas pelannut koko yön. Kolmen aikaan on varmaan käynyt jääkaapilla ja samalla häiriköimässä kissojen yötä.

924596.jpg 

Pojat näköjään kuitenkin öisin nukkuvat vierekkäin (tai olenhan mä sen jo tiennyt) vaikka päivisin eivät vierekkäin muka voi olla. Höpsöt otukset!