Kävin tänään töitten jälkeen vähän ostoksilla. Mukaan kaupoista tarttui yksi pastakirja, josta myöhemmin lisää. Lisäksi mukaan tarttui kaksi kirjaa. Ensimmäisenä niistä mainittakoon matkaopas Ibitsalle. Ei olla sinne kyllä menossa, mutta opus maksoi 2 €, joten pakko se oli isoine karttoineen ottaa mukaan, jos vaikka vahingossa mentäisiin joskus. Tai joku tuttu... Toiseksi mukaan tarttui Matissen morsian. Kirja, jonka olen jo aikaisemminkin halunnut lukea. Nyt kun se maksoi myös tuon 2 € kovakantisena, niin eihän sitä voinut kauppaan jättää homehtumaan.

154844.jpg

Lisäksi mukaan tarttui muutamia halpoja, mutta kivan näköisiä postikortteja. Työkaveri on saanut innostumaan postcrossingista. Olen nyt kolme korttia lähettäny ja ehkä ne joskus vielä päätyvät vastaanottajille. Ajattelin, että olisi kiva saada joskus jotakin muutakin postia kuin vain mainoksia ja laskuja. Tuo postcrossing voisi olla vastaus siihen, etenkin jos saisi kauniita maisemakortteja tai hienoja kaupunkikuvia. =) Samalla voisi kerätä niistä kollaasin jääkaapioveen. =)

Kun nyt jäi tuo SNY väliin, niin nyt mietin kovasti tuota joululahjavaihtoa. Se voisi olla kiva kokeilu noiden vaihtojen maailmaan, vaihtojen Ihan itsen ulkopuolella. Sielähän olen muutamaan vaihtoon osallistunut ja ne olivat kyllä kivoja. =) Täytyy hetken aikaa miettiä, mutta kivaa se varmasti olisi. =)