Aamulla kiirehdin ensin HESYlle auttamaan kisujen hoidossa. Oli taas mooonta ihanaa ja todella suloista kissaa, joista muutaman olisi voinut vaikka pakata käsilaukkuun ja viedä kotiin. Etenkin sellaisen yhden vaalean punakeltaisen kissan, jolla oli muutama tiikerinraita ja leopardin laikkuja. Että se oli syötävän kaunis kissa. No, sillä oli koti jo valmiina, tulevat huomenna hakemaan.

Sitten kävästiin kaupassa ja nyt on ruokaa taas ens viikoksi, ettei tartte ihan joka päivä kaupassa käydä. =)

Seuraavana tietenkin suuntaus sinne auringon luokse. Mentiin Kuusijärvelle taas uimaan ja ottamaan aurinkoa. Pyörällä siitä tulee ihan hyvää liikuntaa. Tänään on tullut poljettua varmaan sellanen 9 km. Toivottavasti päivittäisellä pyöräilyllä reidetkin vähän pienenisivät. =)

Seuraavana suunnattiin tietenkin palstalle kastelemaan kasveja. Mansikoistakin oli jo neljä kypsynyt. Lähes kypsiä oli kyllä vielä paljon enemmän. Voisin ne huomenna pistellä poskeeni, tai sitten odottaa maanantaihin ja tehdä mansikka-raparperipiirakkaa. Täytyy nyt katella. =)

Lopuksi suunnattiin Alepaan jätskiostoksille. Arvaahan sen, että kello oli jo yli kuusi, eli vaihdettiin Alepan ovella kohteeksi Neste-huoltsikka. Sielä sitten kassatäti kiltisti sanoi päivää, mutta otti käsittelyyn jonossa ohitelleen tyypin. Seuraavana sanoi sitten, että nyt pääset. Juu, en mennyt. Sanoin, että jonotan mieluummin tolle toiselle kassalle, ku tuun siihen. Ihan älytöntä, että kassatäti kannustaa tollatavalla toisia ohittelemaan jonossa. Toinen vaihtoehto olis tietty ollu, että olisin siihen menny ja pitäny sille saarnan ohittelun suosimisesta, mutta tänään ei ollu sellanen päivä, tänään on iloinen, ihana, aurinkoinen päivä ja siinä tilassa pieni mielenosoitus riittää. Jos taas olis ollu pomo ärsyttää, sataa räntää ja kaikki v*tuttaa, niin olisin sen saarnan saattanut pitää...mutta en tänään. =)