Niin, tuota on ilmassa. Ei tosin meillä kovinkaan vakavana, vielä. Ollaan kyllä puhuttu, että voitas kokeilla jossain vaiheessa, että oisko joku pieni halukas tulemaan meille. Mun isällä on vauvakuumetta ilmassa, ei tosin itteleen vaan meille. Se soitti toissapäivänä ja kysy, että joko meille on tulossa. Kai se haluais omia lapsenlapsia kun sen avopuolison tyttärellä on jo kohta vuoden vanha lapsi ja meillä ei vielä oo. Viimeks sielä käydessä ne vei meijät kattomaan tuota lasta (suloinen kyllä oli) "mallin katsomis mielessä". Juu, ei silti innostuttu vielä ihan heti yrittämään. Harkinnassa kyllä on. Täytyy nyt kattoa, että pääseekö opiskelemaan. Jos en pääse, niin sitten varmaan laitetaan tilaus vireille, jos pääsen, niin sitten tarttee miettiä uudestaan. Kyllä varmaan sillonki vois sitten opiskeluaikana hankkia. Tosin nythän se kannattas, sais parempaa äitiyspäivärahaakin. No, ehkä kaikkea ei kannata miettiä sen kannalta.

Joku on syöny mun metwurstit. Paahdoin leivän ja sitten kun piti saada sille päällistä, niin ei ollu jääkaapissa metwurstia. Vielä pari viikkoa sitten sielä oli avaamaton paketti ja sen jälkeen en oo edes syöny... Noh, tuli se leipä syötyä ilmankin. =)

Tänään on kyllä sitten ihanan aurinkoinen ilma. Lähin töistä tuntia aikasemmin ja ei voinu ku vaan ihastella tuota aurinkoa, joka sokaisi mun silmät. =) Olisin halunnu lhtä luistelemaan, mutta ei nyt varmaan viitti, kun tuola oli kaduillakin sellasia lammikoita. Huomen aamulla vois mennä, jos yöllä on taas pakkasta. Ja etenkin, jos huomenna on yhtä aurinkoista ku tänään. =) Huomenna ei oo niitä kaverin tupareitakaan, kun on kuulemma sairastunu, niin ois sitten koko päivä aikaa tehä vaikka mitä. Sunnuntaina meen taas auttamaan HESYlle, että sillainkin on ihan hyvä, että ne tuparit on peruuntunu, ettei tartte mennä siivoomaan krapulassa. En kyllä ollu ajatellu ryypätä mitenkään erikoisesti. Oltiin ajateltu käydä ostamassa molemmille kolmet lonkerot/Smirnoff Icet tai jotku vastaavat (ei kuitenkaan sidukkaa tai olutta, niitä meillä ei juoda ollenkaan).