Eli eilen sain sitten luovutettua kaverin synttärilahjan, lopultakin. =) Tässä ensin kuva kortista, joka luonnollisesti on taas itse askarreltu, tosin vain taas näitä valmiita 3D kuvia, mutta silti kivan näköinen. Miksiköhän niistä saa kovin harvoin hyviä kuvia? Voi tietty johtua kamerasta ja etenkin kuvaajasta...

163461.jpg

Sitten kuva paketista, joka oli syönyt Pastakirjan, kerän lankaa ja puikot. Ostin nuo käsityövälineet, koska olen luvannut opettaa Myytä neulomaan, mutta se on aina jäänyt välineiden puutteeseen. Nyt sitten Myyllä on omat välineet, joista voi ensin tehdä paksun patalapun (kokeilla erilaisia neulemalleja ja muuta vastaavaa) tai kaulaliinan. Kunhan nyt saadaan sovittua joku hyvä yhteinen aika, niin päästään asiaan. =)

163462.jpg

Se pastakirja oli Maittavat sarjan Pastat niminen kirja, jonka kannessa luvataan "Hyviä ja helppoja ohjeita vaihe vaiheelta". Kirja vaikuttaa melko monipuoliselta ja ohjeet todellakin ovat helppoja ja vaie vaiheelta opastettuja, joten sopii myös nuorille kotoa pois muuttaville. =) En ole vielä yhtään ohjetta kerennyt kokeilemaan, mutta vaikuttavat kyllä hyviltä. Kirjassa on myös huvittavia pastasta tehtyjä jälkkäreitä, jotka taidan kyllä jättää väliin... Kerron kyllä sitten kun jotain ohjetta kokeilen, etenkin jos ohjeet ovat hyviä, mutta kaiken kaikkiaan sanoisin, että hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen kirja. =)

Olen muuten nyt minäkin hurahtanut siihen Postcrossingiin. Olisi se kiva saada jotain muutakin postia kuin laskuja ja mainoksia. =) Ensimmäinen lähettämäni kortti saapui eilen perille Ruotsiin, joten nyt voin jäädä odottelemaan josko minullekin jostain päin maailmaa kortti tulisi. =)