Isällä oli 60-vuotis synttärit viikolla. Olivat lähteneet etelänmaille karkuun, joten kortinkin tein vasta nytten. Äsken se valmistui. Oli taas odotettava avoa, että sain origamiperhosen viimeisteltyä. En vaan tajunnut taaskaan sitä yhtä kohtaa, jota en viimeksikään tajunnut. Nyt kai pitäisi tehdä muutama perhonen varastoon, jotta oppisi sen taas oikeasti tekemään... Perhosen ohje on täältä ja muutenhan tuo kortti on tuollaista perus hommaa, joten ei siitä sen enempää. =)

716324.jpg

Ajattelin, että joss huussi ei valmistu nyt tänä viikonlopuna, niin otan siitä valokuvan ja liitän tuonne kortin sisäpuolelle. Ainakin edelliset rakentelijat lupailivat, että pitkälle on päästy. Enää pitäisi tehdä ovi ja istuin osasto laudoittaa. Katto pitäisi jo olla ja seinäthän me tehtiin viimeksi valmiiksi. Kuvaa laitan siitä hyyskästä sitten, no, joskus tulevaisuudessa. Kunhan kerkiän. =)

Olin näköjään unohtanut laittaa kuvan orava-kortista, jonka laitoin toverikesäkuulleni menemään viimeisessä kirjeessä. Laitanpa sen kuvan nyt sitten tähän jatkeeksi, kun kerran ollaan tässä askarteluteemassa... Tässä nyt sitten näkyy tämä nykyinen innostukseni lehtikuvioihin, niitä on laitettu nyt kolmeen viimeisimpään korttiin... Tässä on myös pala vanhaa kirjan sivua ja sen reunoja tulitikun kanssa hieman polttelin, vesihanan vieressä titenkin. =)

716326.jpg