Niin, avolla oli eilen synttärit. Sai sitten lahjaksi kirjan ja kirjanmerkin, jota väsäsin koko edellisen illan. Aloitin joskus kuuden aikoihin ja lopetin vasta lähempänä kahtatoista. Tässä kuva tuotoksesta.

34344.jpg34345.jpg

Synttäreitä kyllä vietettiin kavereiden seurassa jo edellisenä viikonloppuna ja nyt sitten syötiin sen kunniaksi vain yhdet, kaupalliset, laskiaispullat. Onneksi avon synttärit sattuvat sopivasti tähän herkkuaikaan, että saa hyvän syyn syödä noita ainoita hyviä pullia. =)

Tänään käytiin sitten hakemassa sieltä rautakaupasta niitä vanhoja tapettikirjoja. Olin ajatellut ottaa ehkä kaksi, mutta se myyjä sitten lastas niitä mulle eteen ison pinon, siis yhdeksän kappaletta, ja sanoi, että vie kaikki. Mikäs siinä, eiköhän noille käyttöä löydy. Ja jos ei löydy, niin eiköhän ottajia löydy kuitenkin. =) Vähän ehdin niitä jo selailemaa ja joukossa oli kyllä tosi kivoja tapetteja, siis askartelu käyttöön. En itse oikein tykkää tapeteista seinillä, mutta askarteluun nuo sopivat varmasti vallan mainiosti. =)