Vihdoinkin sain sen väsymykseltäni tehtyä, sain koulittua paprikat ja purjot. Siis tuolla koulimisella tarkoitetaan pikkutaimien (köh köh...mun taimet ei enää ihan niin pikkusia ole...) siirtelyä ruukusta toiseen väljemmille kasvuapajille. Olen kyllä aika ylpeä, että nuo paprikat on menestynyt noinkin hyvin. Se taitaa johtua paikasta ikkunan ja verhojen välissä. Sielä (niinkuin koko makuuhuoneessa) vallitsee trooppinen kasvihuoneilmasto. Lisäksi sielä ikkunalla riittää valoa. =) Tässä siis yhteen parvekeruukkuun koulittuja paprikoita. Niillä oli jo melko vahvat juuretkin.

92748.jpg

Sitten koulin ne purjot maitotölkkeihin. Juu, purjot pitäisi puutarhakirjan mukaan koulia 6-8 cm mittaisina...nooh, mun purjot koulittiin 16-18 cm mittaisina. Kymmenen sinttiä sinne tänne...

92751.jpg

Sitten mulle jäi vielä sinne alkuperäiseen parvekeleaatikkoon paprikoita ja purjoja. Jätän ne nyt ihan julmasti sinne. Jos ne siitä kasvavat, niin vien ne sitten kanssa pellolle. Kasvavat sitten lisää ja tuottavat satoa. =) Ehkä jonain päivänä jos jaksan, niin lisään tuohon laatikkoon vielä vähän multaa ja sitten levitän noita paprikoita ja purjoja vähän isommalle alueelle... Toivottavasti tulisi taas uusi tuollainen jaksamisen puuska. =)