No juu, otsikko on aika mahtipontinen ottaen huomioon, että pyöräiltiin vaan tonne viljelypalstoille ja sieltä Nesteen kautta kotiin. Matkaa kertyi siis jotain alle 2 km. Avo valitti heti liikkeelle lähdettyämme, että on kylmä, joten hoidettiin vaan pakolliset eli käytiin tarkastamassa viljelypalstojen vuokraajan nimi ja ostamassa Nesteeltä maitoa, että sain tehtyä lasagnea. Se onkin jo uunissa. =)

Viljelypalsta asiakin on jo vähän edistyny. Lähetin netistä löytämääni osotteeseen sähköpostia. Ainakaan ei tullu heti paluupostina viestiä, että osote ei olis käytössä. Täytyy toivoa, että pian tulee vastaus, että saan pienen päntin vuokrata ja pääsen ostamaan siemeniä ja kaikkea muuta tarpeellista. =) Tekisi niin  mieli päästä vähän kaivelemaan multaa. =)

Pyöräkin toimi oikein mukavasti. Pitäs kyllä käydä vielä ostamassa pyörään pumppu. Renkaat oli vähän tyhjän oloset. Viime kesänä pihistetyn pyörän pumppu oli jo pihistetty aikasemmin. Siitä pyöräparasta joku pihisti sen valonkin. Sairasta porukkaa, ihan vaan tuhoamisinnossaan tekevät moista. No, nyt tuota uutta pyörää säilötään tuolla romuhuoneessa. Onneksi toinen hisseistä on niin iso, että pyörä mahtuu sinne hyvin. =)

Ai juu, se mun piti kertoa, että vaikka meijän pojat aina välillä retuuttavat toisiaan kovakourasen näkösesti, niin kyllä ne oikeesti toisistaan tykkää. Ensin eilen illalla yllätin Lassin pesemästä Leeviä ja sitten muutaman tunnin päästä toisin päin. =) Ja nyt Leevi nukkuu mun jalkojen vieressä selällään ja etutassut heiluu kauheeta vauhtia ilmassa. =D Hauskan näköstä toimintaa. =)

Mitäs muuta, Fifi etenee hyvin ja jälkikin on siistiä. Siitä olen iloinen. =) Ja nyt menen harjoittelemaan sitä vasenkätisyyttä. =) Aurinkoista pääsiäispäivää kaikille! =)