Nyt se on työviikko ohi. Olin ajatellut, että tästä tulee hyvä päivä, kun pomon piti olla koko äivä Turussa. Eipä ollut, lähti sinne vasta kahentoista jälkeen. Onneksi sillä ei ollu aikaa vahdata mun tekemisiä. Kun en olisi pystynyt lisäämään niihin tekemisiini neljättä päällekäin tehtävää työtä. =) Töistä lähtiessä meinasi tulla kiire. Näin työpaikan ovella, että bussi oli kääntymässä pihatien päässä seuraavalla kadulla olevalle pysäkille. Ei muutakuin äkkiä juoksemaan. Olin bussin takaosan vieressä, kun kuski sulki oven. Onneksi huomasi samalla minut ja ystäällisesti odotti. Ihanaa, ei tarttenu odottaa seuraavaa bussia. =) Kiitos sille kuskille vielä kerran, kiitin kyllä sisään päästyänikin. =)

Kisuilla oli selvästi ollu ikävä, kun pääsin kotiin. Aina  nuo juoksevat ovelle vastaan, mutta nyt jäivät oikein toden teolla kiehnäämään. Ja nyt kun tähän istahdin, niin Leevi tuli viereen sohvalle. Ensin vähän pesemään häntää ja takatassua ja nyt se jo on uniasennossa. =)

Eilen sain ensimmäisen Hilma-lapasen valmiiksi. Tai no, peukalo puuttuu vielä, mutta oon sentään jo päätelly langan. Se on paljon se, meinaan se on yleensä se viimeiseksi roikkumaan jäävä työvaihe. =)

Huomenna meijän pitäs mennä käymään avon vanhempien luona. Täytyy pakata mukaan muutama lehti, neule ja hmm...kehtaisko pyytää, että käytäis avon kanssa testaamassa mun uusia luistimia. Ei me ehkä ehditä, jos samalla reissulla pitää käydä kattomassa myös avon mummoa ja pappaa ja avon pikkuveli avokkeineenkin varmaan saapuu paikalle. Avon pikkuveli on intissä. Hauskaa nähdä sekin kerrankin lyhyissä hiuksissa. En oo sitäkään ihmettä ennen nähny. Koko sen ajan ku oon ne tuntenu, niin sillä pikkuveljellä on kasvanu hillitön reuhka päässä. =)

No juu, nyt meen alottamaan toisen Hilman tai teen eka peukalon...en vielä tiedä ja samalla aion katella "Ylpeys ja ennakkoluulo"-lehvaa. Se on huippu se. =) Noiden kahden parissa ilta sujuu oikeen loistavan rattoisasti. Palailen kertomaan kuulumisia, jos jotain ilmaantuu. =)