Eilen illalla sain yhtäkkiä väläyksen.Keksin uuden vaihtoehdon mitä haluasin opiskella. Ja vihdoinkin kiinnostukseni heräsi alaan, jolle on mahdollisuus päästä. Siis ihan oikeasti realistiset mahdollisuudet. Ei mitään 4% pääsee sisälle juttuja. Pikaisella arviolla pääsykokeisiin osallistujista kuitenkin noin 30% pääsee sisälle. Se on jo ihan mahdollista. Sinne täytyy hakea. Täytyy kyllä nyt yrittää selvittää noita pääsykoe juttuja. Että mitkä kirjat sinne pitää tehdä ja mistä sen ennakkotehtävän löytää. Ei sivuilla ainakaan noin tän päivän silmäilyjen jälkeen löytyny vastausta siihen. Sanottiin vaan, että tehtävä otetaan mukaan haastatteluun, mutta tehtävää ei löytyny mistään.

Juu, ja nyt mun on kamalassa nälässä pakko mennä tonkimaan jääkaappia. Piti tehä tänään lasgnea tai anakeittoa. Kumpikaan ei näytä nyt kauheen lupaavalta. Kanakeiton kanat on vielä pakastimessa ja ne ei kovin nopeasti sula. Niistä koivista kun pitäisi saada lihat revittyä irti... Ja sitten se lasagne...meillä ei taida tota maitoa olla ihan kauheesti. Tarttis olla litra ja luulen, et sitä on vaan vähän yli puol litraa... Hmm...täytyy miettiä...

Nyt on kyllä vielä pakko kertoa, kun Leevi rupes taas ihan hupsuks. Se istu tossa sohvan selkänojalla ja korvaa tais ruveta kutittamaan. Toinen takatassu nous rapsuttamaan korvaa ja kissa meinas valahtaa selkänojalta. Ei paljon puuttunu, mutta sai sentään kynsillä kiinni sohvan yläosasta ja nostettua ittensä ylös. Oli se aika höntin näkönen ja kaikki tapahtu ku hidastetussa filmissä... =) No todettakoon tähän vielä, että onneks meijän kangassohva on kestävää kangasta. Siinä ei vielä näy onneks yhtään kynnen jälkeä. =)