Eilen oltiin ensin aamusta Myyn ja avon kanssa grillaamassa itteämme Kuusijärvellä. Oli kyllä ihanaa, tuli heitettyä talviturkki ja käräytettyä selkänahka, kun unohtui tuo perinteinen 20 minuuttia per puoli ja käännös. Selkä sai parin tunnin annokse aurinkoa kerralla. Olkapäät ei kärtsänny, kun niihin laitoin vähän Myyn rasvaa. =) No, ehkä  me nyt ruvetaan käyttämään rasvoja itekin.
Seuraavaksi menin käymään palstalla. Se samperin mummo syytti muo siitä, että olin jättäny vesihanan auki. En kyllä ollu ja se ei edes ollu paikalla, ettei sillä ollu mitään syytä ruveta muo osottelemaan. Noh, saa riehua rauhassa.
Illalla mentiin sitten vielä avon koulukavereiden kanssa grillamaan Otaniemeen. Se oli ihan hauskaa, kunnes puolen yön paikkeilla hyttyset löysi paikalle. Sitten lähdettiinkin kotio päin. Oli ihan kiva tutustua niihin ihmisiin.

Sitten tänään mentiin avon kanssa shoppailemaan. Ostettiin mulle kahet shortsit, urheilusandaalit ja avolle uimakengät. Yritettiin löytää mulle bikineitä, mutta ei löytyny... Nuo avon uimakengät oli kyllä huippu. Hintalappu oli 15 €, mutta niistä piti saada 30 % alennusta. Sitten kassalla hinta oli 6 €, vähän ihmeteltiin, muttei mitään sanottu. Sitten kateltiin kuittia ja sielähän luki, että 60 % alennusta. Ei valittamista. =)

Sitten lähdettiin Myyn luokse käymään. Saatiin sielä ruokaa ja käytiin kävelyllä mun lapsuuden maisemissa. Kivaa oli taas kerran. =)

Kotona sitten nähtiin, kun tuossa oven yläpuolella katoksen päällä oli pieni kissa. Sielä se roikotti päätä katon yli ja mauku. Otettiin se sieltä alas ja yritettiin käydä kyselemässä kissalle kotia, mutta kukaan ei tullu avaamaan ovea. Nyt meillä on kylpyhuoneessa kolmas kissa. Alhaalla ja ulkona on laput "onko kissasi hukassa?". Katsotaan nyt jos joku tulisi sitä kyselemään, jos ei, niin pitää viedä se HESYlle. Kisulla tuntui vähän olevan nälkä, kun vein sille tuoe kylppäriin ruokaa, niin se iski heti kiinni lautaseen, eikä se välitä mistään. Tosi rohkea otus. Nyt avo rupes testaamaan, että mitä kissat tykkää toisistaan. Meijän kissat pelkää tuota puolta pienempää kissaa ihan hulluna. Vieras kisu vähän yrittää murista, mutta meitin kisut vaan seurailee sitä, mutta murinaa ei kuulu. Lassi vaan välillä yrittää vähän jutella. Tuo vieras vaan murisee.

Niin, jos tutulla on tämän näköinen kissa, niin käskekää tarkistamaan, että on kotona.

106261.jpg

Tuossa muuten samalla näkyy se meidän keväällä asennettu uusi kylppärinlattia. Mielestäni ihan kivan näköinen. =)

Eipä tainnu tulla tänä viikonloppuna tuosta taidehistorian lukemisesta paljon mitään. Maanantai-iltana on tentti...taidan lukea töissä ja työmatkalla ne vanhat muistiinpanot...