Niin, tänään siis satoi ensilumi tännekin. =) Mietin moneen kertaan, että otanko kameran ulos, mutta sisälle jäi. Ulkoillessakun oli aina niin kiirus. Ensin kävin salilla (ja lähdin luonnollisesti niin myöhään, että oli kamala kiire) ja myöhemmin olen vain käynyt viemässä roskia ulos. Tänään on taas siivoiltu, pesty pyykkiä, tiskiä ja kaikkea muuta sellaista...

Viime viikonloppuna pidettiin meillä tyttöjen askarteluiltaa ja kivaa oli. =) Ja se pitäisi saada taas joskus ottaa uusiksi. Ja nytkin ajatus takkuaa niin, että taidan siirtyä kaksi viikkoa sitten valmistuneeseen pipoon ja kadota taas netistä. Palailen kuitenkin taas ilmoittelemaan oikeista kuulumisista. Jotenkin vaan olen ollut viimeaikoina niin väsynyt, ettei ole jaksanut mitään. Jos nyt sitten piristyisi taas. Viime yönäkään ei meinannut saada unta, kun Lassi parka oli ihan kipeän. Se ripuloi monta kertaa illalla ja oli niin kipeänä, ettei liikahtanutkaan edes makkarapaketin voimalla...tänään oli kuitenkin jo paljon pirteämpi ja on siis ilmeisesti toipumassa mahataudistaan.Toivottavasti jo huomenna olisin pirteämpi ja pääsisin siis asiaan. =) Tässä siis kuitenkin minä, Leevi ja pipo:

1034355.jpg

Malli: Odessa todettakoon kuitenkin, että ensi kerralla voisi tehdä yhden mallikerran enemmän ja pituuttakin muutaman sentin lisätä.
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3½ sukkis
Kulutus: 52 g