Eilen posti toi mukanansa lapasvaihdon lapaset, jotka oli tehnyt Tiina. Kiitos sinulle Tiina oikein paljon! Lapaset ovat aivan ihanat! Ja juuri oikean kokoiset, ja ihanan väriset ja kaikkea. Lapasten ruskeaväri sopii hyvin SNYltäni alku syksystä saamaan ruskeaan lankaan, joten nyt lanka riittää hyvin (luulisin) pipoon ja huiviin ja saan lapasille kaverit. =) Seuraavaksi lapaset esittelyssä seinän vieressä kasvavalla villiviinillä (?).

940301.jpg

Lapaset saapuivat todella kauniissa ruusukuvioisessa lahjapussissa ja mukana oli väreihin sopivia asioita, selvästi Tiina oli miettinyt ja nähnyt vaivaa, kiitos tästäkin vielä erikseen. =) Ihana kortti, jossa ruskea ja vaaleanpunainen possu pussaavat ja Geisha patukka. Tosin kuvassa on jäljellä enää pelkkä paperi, koska joku karkkilakkoa yrittävä herkkusuu, jonka lempparisuklaata tuo juuri olikin, oli sen ehtinyt pistellä parempiin suihin. Oukhei, tunnustan, se olin minä...

940302.jpg

Pyytäisin vielä huomioimaan kuvassa kortin etupuolella punaisina möllöttävät mansikat. Ei, en ole ostanut kaupasta. Kuvaamaan mennessäni huomasin, että amppelimansikassamme oli kaksi kypsää mansikkaa. Viime viikonloppuna oli yksi. Vielä olisi raakileita ja yksi oli jo poli kypsä. Nämä mansikat maistuivat niin kesälle. =) Todella makeita ja piristäviä olivat ne...Kun mansikka rupesi elokuussa pukkaamaan kukkaa ajattelin, ettei näille ehdi mitään enää tapahtumaan, etenkin kun eivät elokuussa mitenkään edes yrittäneet muuttua punaisiksi, mutta nyt syyskuussa on taas ollut lämpimämpiä ilmoja ja masikka on melko suojaisessa kulmauksessa, joten kaikki on näköjään mahdollista. Katsotaan, saanko veilä kirjoittaa, että olen lokakuussa poiminut mansikoita ulkoa omalta pihalta. =)

Omat lapasvaihdon lapseani ovat myös valmiina. Tässä viikonlopun aikana pakkaan ne vielä ja maanantaina tipautan postin vietäviksi.

Kohta sitten pitää taas ruveta laittamaan ruokaa, mutta kerrottakoon vielä, että olen tällä viikolla käynyt kolme kertaa salilla. Olen siis päässyt kuntoilun makuun. =) Nyt vain täytyy jatkaa samalla mallilla. =)