Tänään oli siis eka työpäivä loman jälkeen. Masentavaa taas palata töihin... No, se siitä tällä kertaa. Ei viitsi siitä niin paasata, silloin kun ei ole mitään oikeen isoa valitettavaakaan. Työsopparikin on kuulemma uusittu, eli sielä ollaan seuraava vuosi, jos ei parempaa tule tarjolle.

Niin, sitten myö mentiin taas Jumboon ostoksille. Kierreltiin taas kenkäkaupat läpi, mutta vaan K-kengässä oli goretex kenkiä. Niistäkin kengistä vaan yhet oli sopivat jalkaan. Mielestäni ne oli kaikista kivoimmatkin, mutta avo väitti että ne on ihan kauheet. En siis saanu ostaa niitä...tosin se saatto osittain johtua siitä, että ne oli myös kaupan kalleimmat goret. Niistä olis pitäny pulittaa 85€, mikä ei oo ees paha hinta hyvistä talvikengistä. Täytyy kai huomenna käydä sitten tuolla KenkäMarskissa kattomassa kuin sairaan kalliita monoja sieltä löytyy. =) Niin, ja samalla reissulla pääsee sit käymään lankakaupassakin. Tosin tää voi tapahtua vain ja ainoastaan sillon, jos ulkona on sen verran pakkasta, että kadut pysyy jäässä. Jos meinaan on sulaa, niin mun kengät on heti läpimärät. Tänäänkin riitti 100m kävely sohjossa, että oli jo sukat märkinä... Siinä meni ne kengät, kun kahlas Tukholman loskassa... =(

Hmm...mitäs muuta. Juu, tänään kauppareissulta palatessamme auton mittari päätti taas ruveta toimimaan. Ehkä se oli vaan huomionkipeellä tuulella tai jotain...mene ja tiedä... Ja sitten kotiin päästyämme, voitte arvata, ettei meijän hissi toiminu. Oli toodella hauskaa kantaa ne ostokset 12 kerrokseen (tai siis avo kanto) ja ostoksia olikin sitten koko viikolle. Tosin avon onneks me ei ostettu limppaa, kun ollaan nyt sitten virallisesti karkkilakossa. Tosin heti tänään vahingossa sitä jo vähän rikoin. Menin ja söin töissä Fazerin sinisen konvehdin...ne jako niitä siinä naapurikaupassa, jossa kävin työostoksilla...puolustuksia... Se kävi ihan huomaamatta, mutta nyt en sitten syö! Meillä on lauantaisin karkkipäivä, mutta vois noita nameja yrittää vaikka säästää avon synttäreihin ja sitten muihin kevään juhliin. Kuka sanoo, että ne on pakko syödä nyt? Ei niitten parasta ennen päivä kuitenkaan heti oo.

Nyt sitten äkkiä suihkuun ja vähän vielä lueskelemaan sängyssä, jotta taas aamulla jaksais herätä... =)